HÄR KAN DU LÄSA MER OM OSS

 

OM SYLOG

VÅRA DOTTERBOLAG

VÅRT SOCIALA ANSVAR

HISTORIELEKTION

OM SYLOG

SPECIALISERADE KONSULTER OCH TEAM INOM SYSTEMUTVECKLING, TEKNIK OCH IT.

Våra ledord
Passion Kunskap Frihet

Vår vision
Våra kunders självklara val av samarbetspartner och Sveriges bästa arbetsgivare för konsulter inom IT, produkt- och systemutveckling.

Branschkunskap
Vi strävar alltid efter nära och långsiktiga samarbeten. Genom att vi förstår våra kunders mål, utmaningar och omvärld blir vi en stark partner inom både produkt- och systemutveckling. Vi investerar mycket tid i att lära känna våra uppdragsgivare och de branscher de verkar i. Genom erfarenhet och kunskap hjälper vi våra kunder att öka sin konkurrenskraft och förstärka sin position.

Rätt personer på rätt plats
Vi kombinerar våra specialiserade konsulter på Sylog med unga ingenjörer från YABS och våra samarbetspartners i Profinder för att sätta samman starkast möjliga team.

Snabb respons och tillgänglighet
Det ska vara lätt att samarbeta med oss. Som kund, samarbetspartner eller anställd ska du alltid få snabb återkoppling och ärliga svar.

Samlad kompetens
En enskild konsult eller ett team har inte alltid all den kunskap som behövs för att lösa en komplex uppgift. Genom att använda hela vårt nätverk och dess samlade kompetens kan du som kund alltid vara säker på att vi får fram den kunskap som behövs.

Ständiga förbättringar
Vi vill veta hur du som kund upplever vår leverans och vi kommer löpande att be om din feedback. Att kontinuerligt utvärdera oss själva och vårt sätt att arbeta är ett viktigt verktyg i vår strävan att överträffa dina förväntningar.

Ägare
Sedan 2007 är Data Respons den störste ägaren i Sylog Sverige AB. Koncernen har kontor på 15 olika orter i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland och Taiwan,

Data Respons aktie är noterad på Oslo börsen (DAT)

VÅRA DOTTERBOLAG

SYLOG VÄST

Sylog Väst är Sylogs kontor i Göteborg. Kontoret ligger på Theres Svenssonsgata 10 på Lindholmen.

VD
Therese Hansson-Rosenqvist
Tel 0733 56 52 48
fornamn.efternamn@sylog.se

Konsultchef och säljansvarig
Peter Åsberg
Tel 072 450 32 62
fornamn.efternamn@sylog.se

Läs mer om Göteborgskontoret

SYLOG ÖST

Sylog Öst är Sylogs kontor i Linköping. Vi täcker en stor del av Östergötland och ni hittar kontoret på Ågatan 55A, mitt i centrala Linköping!

VD
Fredrik Landberg
Tel 0733 64 01 00
fornamn.efternamn@sylog.se

Chief Happiness Officer
Gagga S Westin
Tel 0733 66 45 00
fornamn.efternamn@sylog.se

Läs mer om Linköpingskontoret

ATERO

Atero med sina erfarna och kompetenta konsulter erbjuder avancerade konsulttjänster inom mjukvaru- och systemutveckling och är sedan september 2020 en del av Sylog Öst.


Tel 0733 64 01 00YABS

YOUNG ACES BY SYLOG
Vår vision är att samla Sveriges skarpaste unga ingenjörer under samma tak. Vi bygger för framtiden och utvecklar framtidens konsulter och ledare inom teknik och IT.
www.yabs.se

VD
Anders Florén
Tel 070 738 75 85
fornamn.efternamn@yabs.se

Konsultchef
Sahib Abbas
Tel 0739 83 94 41
fornamn.efternamn@yabs.se

Konsultchef 
Alicia Forsling
Tel 0705 77 84 85
fornamn.efternamn@yabs.se

Konsultchef 
Hind Kareem
Tel 0729 21 02 68
fornamn.efternamn@yabs.se

IWISE

iWise levererar spetskompetens till högteknologiska utvecklings-projekt. Konsulterna på iWise har i genomsnitt mer än 10 års relevant erfarenhet av systemutveckling och projektledning.

www.iwise.se

VD
Håkan Jacobsson
Tel 070 423 99 23
fornamn.efternamn@iwise.se

SOUTH POLE CONS.

South Pole Consulting är en del av Sylog och är Sveriges ledande konsulter inom utveckling av inbyggda system med Linux som bas.

Kontaktperson 
Johan Jacobsson eller Ola Myrin
Tel 073 344 18 00 / 070 796 38 35
fornamn.efternamn@sylog.se

SYLOG EPIC

Sylog EPIC är inriktade mot web och modern systemutveckling.

VD
Lars Hansson
Tel 070 420 01 90
fornamn.efternamn@sylog.sePROFINDER

Profinder - Vi hjälper dig som kund att hitta de bästa specialisterna inom Teknik och IT, och dig som är specialist att hitta de roligaste uppdragen.
www.profinder.se

Kontaktpersoner
Josefina Dahlgren
Tel 070 985 22 23
fornamn.efternamn@sylog.se

Lina Ericson
Tel 0709 85 22 32
fornamn.efternamn@sylog.se

SYLOG JASPER

Sylog Jasper fokuserar på digitalisering och mobila lösningar.

VD
Sebastian Stureborg
Tel 070 732 94 90
fornamn.efternamn@sylog.se

SYLOG SYSTEMS

Sylog Systems erbjuder tjänster inom krav, systemsäkerhet, ILS och systems engineering till Sveriges försvarsmyndigheter och totalförsvar.
www.sylogsystems.se

VD

Erik Westman
Tel 070 490 95 42
fornamn.efternamn@sylog.se

SYLOG SYD

Sylog Syd är basen för vår verksamhet i Skåne. Vårt kontor är placerat på Scheelevägen 27 i Lund (Ideon)

VD
Anders Otterstedt
Tel 072 561 12 73
fornamn.efternamn@sylog.se

VÅRT SOCIALA ANSVAR

Som företag och som individer har vi ett oerhört stort ansvar för utvecklingen i samhället, ur socialt, ekonomiskt, kunskaps och  miljöperspektiv. Sylog  och våra medarbetare är engagerade i en mängd olika viktiga initativ för ett bättre samhälle. Några av de  organisationer vi samarbetar med är:

Digitaliseringskonsulterna - #digital4climate
Sylog har tillsammans med ett antal branschkollegor bildat föreningen Digitaliseringskonsulterna i syfte att accelerera branschens strategiska arbete för ett smart och fossilfritt samhälle, bl.a. med förslag till regeringen om hur vi som aktörer inom Digitalisering kan bidra till att påskynda utvecklingen mot fossilfrihet.
läs mer.

Läkare utan gränser
Vi har under flera år valt att vara fältpartner med Läkare utan gränser. De är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där det behövs som mest. De bistår människor som drabbats av kriser, krig och naturkatastrofer oavsett politisk åsikt, religion eller etnisk tillhörighet. läs mer

Föreningen Nepals Gatubarn
Föreningen för gatubarn i Nepal är en ideell förening som arbetar för att skapa rätt förutsättningar för att barn och ungdomar inte ska säljas och hamna i trafficking. I det arbetet har de hög prioritet på flickor då traffickingrisken är mycket hög för dem. Sylog har stöttat föreningen under flera år - läs mer här

WWF - Världsnaturfonden
WWF arbetar för att hejda förstörelsen av jordens naturliga livsmiljöer och bygga en framtid där människor lever i harmoni med naturen genom att: 

  • Bevara världens biologiska mångfald
  • Verka för att förnybara naturresurser används på ett hållbart sätt
  • Minska föroreningar och ohållbar konsumtion

Sylog bidrar till Världsnaturfondens arbete genom ekonomiskt stöd. läs mer

Kodcentrum
Sylog är stödföretag till Kodcentrum, en ideell förening som med hjälp av ideella krafter i skolor, myndigheter, kommuner och näringsliv gratis introducerar barn till programmering och digitalt skapande.  Kodcentrums ändamål är att väcka intresset för digitalt skapande och ge varje barn möjligheten, självförtroendet och förmågan att skapa med kod. Att lära sig programmering och digitalt skapande ska vara lika självklart som att lära sig läsa, räkna och skriva.  läs mer 

Järvaandan
Järvaandan är ett initiativ från stadsdelsförvaltningarna i Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta där organisationer och företag samverkar för en bättre och tryggare miljö.

Missing People
Missing People Sweden, MPS, är en svensk organisation som hjälper polis och anhöriga att arrangera skallgångar när personer är försvunna. läs mer

Tappra Barn
En Stiftelse som jobbar för att stötta barn som har det tufft. Organisationen har verksamhet i Linköping, Jönköping och Norrköping och alla insamlade medel delas ut till lokala organisationer på orten där pengarna har samlats in. Sedan starten 2011 har bidrag delats ut till bl a Barndiabetesfonden, Ronald McDonald Hus i Linköping, NovaHuset, Barnavdelningen på Ryhovs Sjukhus, Tjejjouren och TAD (Together Against Diabetes). läs mer

Barncancerfonden - Team Rynkeyby
Team Rynkeby - God Morgon är en del i ett europeiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till barn med cancer och deras familjer. Deltagarna är organiserade i olika lag som gemensamt cyklar ner till Paris.

Team Rynkeby grundades år 2002 i Danmark, då 11 motionscyklister med anknytning till den danska juiceproducenten Rynkeby Foods A/S beslutade sig för att cykla till Paris för att se avslutningen av Tour de France. läs mer

Min Stora Dag 
Den enda rikstäckande organisationen som förverkligar önskedrömmar för barn och unga med svåra sjukdomar och diagnoser i Sverige.
Tusentals barn i Sverige har svåra sjukdomar och diagnoser som gör att livet inte ser ut som för de flesta av oss. Vi vill att de alla, barn och unga mellan 4-18 år, ska få något att längta till, uppleva och minnas. Vi vill skapa goda barndomsminnen och en paus från det tuffa och svåra. läs mer

HISTORIELEKTION

Sylog Sverige AB grundades 2002

2021 Sylog öppnar kontor i Lund
2021 Sylog öppnar kontor i Uppsala
2019 Sylog startar Sylog Systems med specialister inriktade mot Sveriges försvarsmyndigheter
2018 Sylog startar Sylog Jasper med inriktning mot web och media
2016   Förvärvar Atero i Linköping. Konsultbolag grundat 1999 bestående av specialister inom mjukvaru- och systemutveckling.
2016   Vi startar EPIC by Sylog - Specialistverksamhet inom Web och modern systemutveckling.
2016   Sylog förvärvar South Pole Consulting, Sverige ledande Linuxkonsultbolag
2016   Utsedda av Atlassian till Atlassian Experts
2015   Sylog startar Sylog Öst AB i Linköping och flyttar till Mjärdevi
2014   Sylog etablerar verksamhet i Linköping
2014   Sylog etablerar kontor i Göteborg och förvärvar Data Respons Syrén
2014   Vi grundar YABS - Young Aces By Sylog
2013   Förvärvar Sylog iWise AB
2013   Utses Sylog av Elektroniktidningen till Sveriges sjätte största konsultbolag inom inbyggda system
2012   firar Sylog 10-års Jubileum och har under året en tillväxt på 25 %
2010   Sylog når femte platsen på Ahrens Rapid Growths tillväxtlista, och är därmed Sveriges snabbaste växande konsultbolag igen
2009   erhåller Sylog pris av Ahrens Rapid Growth och Affärsvärlden som Sveriges snabbast växande konsultbolag. Sylog har haft en genomsnittlig årlig tillväxt på över 25% de senaste 6 åren
2008   utses Sylog av Dagens Industri till Årets Gasell i Stockholms län
2007   blir Sylog en del av Data Responskoncernen
2005   startar vi bolaget Profinder som är inriktade på försäljning och förmedling av underkonsult-uppdrag
2004   tog över delar av personalen från Soft Support
2002   Sylog Sverige grundas

INTEGRITETSPOLICY

Denna integritetspolicy omfattar Sylogkoncernen (nedan benämnd ”Sylog”) bestående av följande företag:
Sylog Sverige AB (org.nr: 556633-7555)
Sylog Väst AB (org.nr: 556976-8640)
Sylog Öst AB (org.nr: 559017-0014)
Sylog Epic AB (org.nr: 559075-7901)
YABS AB (org.nr: 556944-6932)
IWise AB (org.nr: 556685-9152)
Atero AB (org.nr: 556598-4670)
Sylog Jasper AB (org.nr: 559192-6760)
Sylog Systems AB (org.nr: 559214-6319)

Bolagen nedan fusionerades under 2018 och 2019 med Sylog Sverige AB:
PROfessionalFinder AB (org.nr: 556684-0616)
South Pole Consulting AB (org.nr: 556691-0278)

Sylog behandlar alltid all information som våra anställda, kunder, samarbetspartners och leverantörer anförtror oss på ett varsamt och ansvarsfullt sätt.

Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder personuppgifter som samlas in via våra hemsidor (sylog.se, yabs.se, atero.se och profinder.se) eller via e-post.

VILKEN INFORMATION
SAMLAR VI IN?
När du besöker våra hemsidor kan du komma att ge Sylog information om dig själv för att kunna använda våra tjänster. Informationen om dig själv är nedan kontakt- och personuppgifter:

• Namn

• Telefonnummer

• E-post

• CV/konsultprofil

• LinkedIn-profil

VAD SKA VI HA
INFORMATIONEN TILL?

Avseende samarbetspartners
Syftet med insamling av kontaktinformation och CV/konsultprofiler från våra samarbetspartners är uteslutande för att kunna skicka ut matchmail med information om lediga tjänster som vi tror kan vara intressanta för ert företag och era konsulter samt presentera individen som konsult gentemot en potentiell företagskund.

Avseende jobbsökande
Syftet med insamling av kontaktinformation och CV/konsultprofiler från potentiellt framtida kollegor är uteslutande för att kunna påbörja vår rekryteringsprocess på ett kvalitativt och för båda parter produktivt sätt.

Avseende kunder och leverantörer
Syftet med insamling av kontaktinformation från aktuella och potentiella kunder och leverantörer är uteslutande för att kunna hantera vår rådande affärsrelation samt förfrågningar av tjänster från Sylog.

VARFÖR OCH PÅ VILKEN GRUND BEHANDLAR VI
PERSONUPPGIFTER?
Avseende samarbetspartners
Vi behandlar personuppgifter för att kunna matcha konsultprofiler mot lediga tjänster, både innan, under samt efter uppdragets fullgörande och/eller samarbetspartneravtalets slut. Uppgifterna hanteras endast av behörig personal inom Sylog med ändamålet att uppfylla kontraktförpliktelser och relevanta åtaganden. Behandlingen sker enligt den rättsliga grunden intresseavvägning.

Avseende jobbsökande
Vi behandlar personuppgifter för att kunna matcha CV mot lediga tjänster i vår rekryteringsprocess. Uppgifterna hanteras endast av behörig personal inom Sylog och behandlingen sker enligt den rättsliga grunden intresseavvägning.

Avseende kunder och leverantörer
Insamling av kontaktinformation från aktuella och potentiella kunder sker enligt den rättsliga grunden avtal eller intresseavvägning.

HUR LÄNGE SPARAS
PERSONUPPGIFTERNA?
Vi sparar personuppgifter så länge avtalet med Er består. Sylog lagrar inte personuppgifter under längre tid än nödvändigt med hänsyn till ändamålet med behandlingen.

SÄKERHET
All behandling av personuppgifter som används av Sylog sker i enlighet med tillämplig personuppgiftslagstiftning (GDPR).

Sylog har vidtagit tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda personuppgifter och upprätthålla en säkerhetsnivå som är lämplig i förhållande till behandlingens art, omfattning, sammanhang och ändamål samt riskerna för de personuppgifter som behandlas.

HUR GÖR JAG FÖR ATT GÅ UR ERT NÄTVERK OCH VILKA ÄR MINA RÄTTIGHETER?
Ni behöver vända er till oss genom att skicka ett mejl till info@sylog.se och meddela att ni inte önskar några fler matchmail från oss eller att er CV skall tas bort. Självklart är Ni välkomna att kontakta oss igen om Ni vill vara aktuell för lediga tjänster i framtiden.

Ni har alltid rätt att få följande information samt begära:
• vilka uppgifter vi har registrerade om dig
• att dina uppgifter kompletteras eller rättas
• att behandlingen av personuppgifter begränsas
• att dina personuppgifter raderas

För att begära något av ovan eller om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss på info@sylog.se